Brunch places @ ELIZABETH ST

Lördags-brunch med mina tjejer på TomTom's. //Saturday brunch with my ladies at TomTom's. //
 
114 Ebury Street, Belgravia, London

En annan pannkaksfrukost på Baker and Spice med min favorit. //Another pancake breakfast at Baker and Spice with my favorite.// 54-56 Elizabeth Street, Belgravia, London

På Elizabeth Street hittar ni två av mina favoritställen som jag ofta går till för frukost eller brunch. TomTom's ligger på en hörna (mitt emot världens gulligaste lilla rosa cupcake café) och Baker and Spice ligger lite längre ner på gatan. Har man tur med vädret så brukar det gå att sitta ute där en ganska bra bit in på hösten. Och ja som ni säkert ser så älskar jag pannkakor ;-) 

//You find two of my favorite places for breakfast and brunch on Elizabeth Street in Belgravia. TomTom's is placed at a corner (just across the street from the cutest little powder pink cupcake café) and you find Baker and Spice a little bit further down the street. If you are lucky with the weather, it usually works really well to sit outside there even in the autumn. And yes, as you probably noticed I love pancakes! ;-)// 

filippa haggComment