Summer in the City

IMG_2282.JPG
IMG_2285.JPG
IMG_2288.JPG

Blazer HERE Dress similar HERE

IMG_2341.JPG

Hej fina! Idag har det varit ännu en supervarm dag här i London. Det är runt 30 grader varje dag, så därför vill jag helst hålla mig utomhus! Även fast vi har air-condition hemma så är det ganska svårt att hålla lägenheten helt kall! Började med frukost på vårt favoritställe Colbert, sedan ordnade jag med lite ärenden, mötte upp en tjejkompis och sen hade jag lite me-time med manikyr och pedikyr på Harvey Nichols. 

Hi loves, today there has been another super hot day here in London. It is around 30 degrees here everyday, so I'm trying to be outside as much as I can. Even though our apartment has air-condition, it's still very hot to be inside - so I rather go and work in a café or park. Today we started with a breakfast at our favorite spot in Chelsea, then I ran some errands, met ut with a girlfriend and ended the day with some manicure and pedicure at Harvey Nichols. 

 

 

filippa haggComment