MY FAVORITE WORKOUTS

SJWHC.png

Har fått många frågor om min träningsrutin, vilken min favoritträning i London är och hur jag håller mig i form osv. Ska jag vara helt ärlig så går det mycket i perioder, ibland tränar jag mer och ibland mindre. Jag äter nästan alltid vad jag känner för, men föredrar för det mesta nyttig mat. Såklart älskar jag glass och godis så jag brukar unna mig när jag känner för det. Men tillbaka till träning, här kommer mina favoriter:

Paola’s Body Barre - När jag var yngre så tränade jag nästan alltid för mig själv och var mest ute och sprang långa rundor eller var på gymmet och sprang på maskin. Men nyligen har jag upptäckt PBB på KXU i Chelsea och jag äskar det! I London finns det så många olika riktigt bra ”boutique gym” (Heartcore, Barecore, Core Collective, Kobox, Barry’s Bootcamp, KX för att nämna några) och det är på riktigt första gången jag verkligen har börjat gillar gruppklasser. PBB finns i både ”Signatur” och ”Burn” som är ännu tuffare. Det är riktigt bra träning för hela kroppen, mycket styrka och övningar som ger långa och ”lean” muskler. Jag vet att det även finns liknande ställen i Stockholm, har tyvärr inte testat några klasser där en men om det är någon av er som har så ser jag fram emot en review! 

Heartcore - Min första träningsform som jag verkligen blev kär i är Reformer Pilates! Jag kan gå flera gånger i veckan och jag älskar hur kroppen känns efteråt! Första gånger var det otroligt tufft, men med tiden som kroppen vänjer sig och du blir starkare så är det ett oroligt skönt pass. Svettigt, men en lugnare och mycket mera statisk träningsform som ger riktigt snygga muskler. Det finns liknande i Sverige, jag har tagit klasser på the Place i Stockholm som inte är riktigt likadant som i London, men fortfarande bra!

Kobox - Om du vill testa på att böja boxa så är det här stället perfekt! Det är ”beginner friendly” och jag lovar att du kommer att bli hooked efter första klassen. Jag och älskling hade en period förra sommaren när vi gick nästan varje dag tillsammans. Det är en perfekt helkroppsträning med mycket variation!

Barry’s Bootcamp - Jag var seriöst rädd för Barry’s Bootcamp och det tog mig nästan ett år innan jag vågade prova! Efter första gången så kände jag mig så motiverad att jag bokade in flera klasser på direkten. Detta är den perfekt träningen för dig som verkligen vill komma i form. Du blandar löpträning på maskin med styrkeövningar på golvet. Det är tufft men ger snabba resultat! 

SoulCycle - Jag blev kär i Soulcycle när jag bodde i New York och brukar nu gå när jag är på semester i USA. Det finns tyvärr inga Soulcycle studios i London, men ett liknande ställe är Psycle! Psycle är så mycket roligare en än ”vanlig" spinningklass och tiden bara flyger förbi! 

24-vogue-paris-lede-2-960x615-2.jpg

// I have received many questions about my favorite workouts and how I stay in shape etc. To be honest I am not super strict and it goes in phases how much I work out. Sometimes I workout more, sometimes less. However, I try to eat healthy most of the time and I prefer to eat a lot of vegetables, good fat, lean meat and seafood. Of course I love sweets and I eat it now and then too! But coming back to workout, here are my favorites:

Paola’s Body Barre - When I was younger I almost always worked out by myself. I either went for long runs outside or on the treadmill at the gym. But since I moved to London I have started to love classes. There are so many amazing ”boutique gyms” here (Heartcore, Barecore, Core Collective, Kobox, Barry’s Bootcamp to name a few) so its just too good not to go! There is both the ”Signature” and the ”Burn” PBB class, which is even tougher! It is a really good full body workout, which involves a lot of strength exercises and helps building long and lean muscles. Unfortunately I have not tried any classes in Sweden yet but I know there are similar places in Stockholm, so if any of you have tried please let me know how it is!

Heartcore - The first workout that I fell in love with when I moved to London was Reformer Pilates. I can go multiply times in a week and I love how the body feels afterwards! The first time I went it was extremely tough, but you will quickly become stronger and better! It is a sweaty but more calm, static workout, which is very much my style. It also gives you a very toned and nice body! There are similar classes in Stockholm, I have tried ”The Place”, which is not exactly the same but similar!

Kobox - If you want to start boxing, this place is great for you! It’s very ”beginners friendly” and I promise you will be hooked after your first time! My boyfriend and I had a phase last year when we went almost every day together. It is a great full body workout, with a lot of variation!

Barry’s Bootcamp - I was seriously scared before trying Barry’s Bootcamp and it took me almost a year before I finally made my way there, but already after my first class I booked in some more the same week. It is a great workout if you want to get in shape quickly. It’s a mix of running on a treadmill and exercises on the floor.  It’s though, but it gives quick results!

Soulcycle - I fell in love with Soulcycle when I lived in New York and now I usually go whenever I’m visiting the U.S. Unfortunately there are no studios in London yet, but a similar one is Psycle. It is way more fun than traditional spinning classes and time flies! //