Lake Garda

j.jpg
Namnlöst-1.jpg

Hallå! Det känns så kul att vara tillbaka med ett nytt inlägg på bloggen och hoppas att ni gillar det också! Just nu sitter jag på vår balkong i Gardasjön och väntar på att solen ska komma fram! Det har varit så varmt här de senaste dagarna så det är faktiskt ganska skönt med lite mildare väder så att jag kan få lite jobb gjort utan dåligt samvete! Vi kom hit i söndags så nu har vi snart spenderat tre underbara dagar här. Blir mer och mer kär i Italien för varje gång jag är här, tidigare har jag mest spenderat tid på Capri med familjen, men det är så kul att upptäcka andra delar av Italien. Vi var på ett bröllop vid Comosjön för något år sedan som jag också gillar!  Mina favoriter här i Lake Garda är såklart underbara Grand Hotell Feltrinelli där vi åt lunch första dagen. Huset har en helt magisk atmosfär med så mycket historia! Ville bara stanna där! Min favoritrestaurang för middag heter Baia D'oro och ligger precis vid vattnet intill Feltrinelli.  Vi var där igår och åt middag precis vid solnedgången och det var ett helt otroligt ljus! Jag trodde aldrig att jag skulle skriva det här, men det känns nästan ovant att skriva såhär mycket text på svenska! Har blivit så van att skriva mest på engelska! Vad föredrar ni, att jag skriver på svenska och engelska eller bara engelska? Kram! :)

Hi there! It feels so much fun to be back with another blog post and I hope you like it too! Right now I'm sitting on our balcony here in Lake Garda and getting some work done. Im actually pretty happy that the weather is a lot milder today, so I don't need to feel bad for not being outside and exploring. I got here on Sunday and we have had three wonderful days here! Im falling more and more in love with Italy every time I'm visiting. Earlier I have mostly been in Capri with my family but I love exploring other parts of Italy too! Next time I go I want to explore Florence! My favorite parts this trip was of course visiting the stunning Grand Hotel Feltrinelli. We took the boat there on our first day and had lunch and it was just amazing. The house is so beautiful and has so much history. My other favorite spot is the restaurant Baia D'oro, which is the perfect dinner place. It is located by the water, very close to Feltrinelli and it is just magical! I hope you are excited to read more blog posts! Just comment if you have any specific blog post wishes! Love x 

Namnlöst-2.jpg
Namnlöst-2.jpg