Suited in Chloé

fullsizeoutput_24e.jpeg
fullsizeoutput_574.jpeg
chloe.jpg
fullsizeoutput_289.jpeg

Jag är helt kär i Chloé's senaste kollektion och det är verkligen en av mina favoriter för i år! Kan inte få nog av suiten ovan! Natacha Ramsay-Levi har verkligen gjort ett grymt jobb i hennes tre första kollektioner för Chloé och jag ser fram emot att se mer av henne. Annars så började jag morgonen med ett svettigt barre-pass tillsammans med min tjejkompis, den perfekta starten på dagen. Resten av eftermiddagen har jag spenderat jobbandes framför datorn. Min födelsedag kommer upp om mindre än två veckor och allra helst hade jag gärna åkt iväg på en liten resa till värmen. Jag har blivit kär i Aman's hotell på senaste tiden och drömmen hade varit att åka till Amanzoe i Grekland! Är även lite sugen på Amalfikusten eller södra Frankrike... Vi får se helt enkelt. Vad vill ni läsa om? Kommentera gärna om ni har några önskamål! 

Ovan matchade jag Chloé suiten med en blus från Khaite, skor från Aquazurra och väska från Simon Miller.

 

Kram! xx

 

filippa hagg1 Comment