Scandinavian Fashion Week Tour

Copenhagen A_W 18_19 D3 _TST0698 (1).jpg

Jacket and Pants from By Malene Birger, Shoes Jimmy Choo, Bag Littleliffner, Sunglasses Topshop and Earrings All Blues.

Hallå bloggen! Jag är tillbaka efter några hektiska veckor! Först ut var Stockholm Fashion Week i tre dagar, sedan var jag i Oslo på Oslo Runway och nu sist några intensiva dagar i Köpenhamn på Fashion Week. Har haft några sjukt roliga men väldigt fartfyllda veckor, fyllda av visningar, fittings, event, mycket häng med bransch kollegor och massa annat kul. Har så mycket bilder och material som jag tänkte posta! Kom tillbaka till London i förrgår och var helt slut i kroppen och så sov i princip hela dagen igår. Idag tog jag mig ut på en lunch med en gammal tjejkompis från gymnasiet som har flyttat hit och resten av helgen tänkte jag återhämta mig och ladda batterierna. På måndag börjar jag faktiskt på min master vilket ska bli sjukt roligt! Börjar plugga tillsammans med norska tjejkompis Rikke, så det ska bli superkul. Kram!

Copenhagen A_W 18_19 D2 _TST2265 (1).jpg
Copenhagen A_W 18_19 D2 _TST2270 (1).jpg

Jacket Sportmax, Shoes Proenza Shouler, Hairclip Glitter, Bag Cèline

Photos: Szymon Brzóska TheStyleStalker.com