DIOR SS18 Dior Addict.

dior11.jpg
dior logo.jpg
dioaaar.jpg
dior blanket.jpg
DIOR.jpg

Nyligen så fick jag hem Dior's nya make up kollektion, Dior Addict och jag är helt kär! I läppkittet ingår en Lip Sugar Scrub, som du först tar på läpparna för att skrubba bort eventuell gammal och torr hud, sen tar du på ett lager Lip Glow, som är ett ljusrosa läppbalsam och sist Lip Maximizer som är ett ljusrosa läppglans som även gör läpparna fylligare. I kollektionen, som är inspirerad av Los Angeles, ingår totalt 18 olika läppstift i rödaktiga och rosa toner perfekta för våren!

Mina favoriter är:

DIOR ADDICT Lip Sugar Scrub
DIOR ADDICT Lip Glow
DIOR ADDICT Lip Maximizer
DIOR ADDICT Lacquer Stick 550 Tease

// Recently I received Dior's new make up collection, Dior Addict and I'm in love! The lip kit consists of a Lip Sugar Scrub, which you first apply on your lips to scrub off any old or dry skin, then you apply a layer of Lip Glow, a wonderful powder pink lip balm (my favourite) and finally end with Lip Maximizer, a lipgloss which also makes the lips look bigger. The collection, which is inspired by Los Angeles, includes 18 different pink and red shades perfect for the spring!

My favourites are:

DIOR ADDICT Lip Sugar Scrub
DIOR ADDICT Lip Glow
DIOR ADDICT Lip Maximizer
DIOR ADDICT Lacquer Stick 550 Tease