Decorate your walls.

IMG_9756.JPG

Någonting som alltid tar tid med att flytta till ett nytt hem är att få upp passande konst på väggarna. Efter att vi renoverat vår lägenhet i Stockholm så har väggarna ekat ganska så tomma, mycket eftersom jag har tyckt det var svårt att veta vad jag ville ha och eftersom att jag vill finna en bra mix mellan både gammalt och nytt. Precis som när jag klär mig så gillar jag att blanda både billigt och dyrt.

IMG_9754.JPG
IMG_9755.JPG

Nu innan jul så hittade jag äntligen några vackra prints hos Desenio som jag verkligen gillar och beställde hem några tavlor både i både svartvitt och färg. Jag älskar att blanda olika storlekar, och ställa de lutandes på varandra på ett bord för att få en cool effekt. Såhär ovan kan ni se hur jag ställde tavlorna i vår hall. (Både mamma och min pojkvän älskade printsen när dom såg dom och ville ha lika).

Just nu har jag ordnat en kod till er som ni kan använda om ni också vill beställa hem era favoritprints och ramar från Desenio"Koden ”filippa25” ger 25% rabatt hos Desenio mellan 3-4 Jan *Koden gäller ej handpicked-/collaboration posters eller ramar".

Vill redan nu beställa hem några fler och även till lägenheten i London! Om du behöver lite mer hjälp till att välja favoritprints så har Desenio massor av bra inspiration och stylingidéer! Glöm inte att koden bara gäller idag och imorgon. KRAM!

Sponsrat inlägg av Desenio.


 

 

filippa haggComment