The last couple of days in NY.

IMG_7425 2.JPG

Stroll på Upper East Side, jag bar topp och kjol från Zara, väska från Goyard och ballerina från Flattered.

// Stroll on the Upper East Side, wearing top and skirt from Zara, bag from Goyard and flats from Flattered. //

IMG_7428 2.JPG

Promenerade från vårt hotell i Nolita, upp till Midtown och 5th Avenue.

// Was walking up from our hotel in Nolita to midtown and 5th Avenue. // 

IMG_7429.JPG

Första våningen på Bergdorf Goodman - Shoe Heaven! Skulle kunna spendera varje dag här...

// First floor at Bergdorf Goodman - Shoe Heaven! Wish I could spend everyday here.... //

IMG_5981.JPG

Lemonade paus på Barney's. 

// Hidden gem in midtown - Lemonade break at Barney's //

IMG_7431.JPG
FullSizeRender 29.jpg

Har nästan bara spenderat tid downtown sedan vi kom till NYC, mina favoritområden är Soho, Nolita, West Village och Meatpacking men häromdagen så tog vi en lång promenad upp till Upper East Side där jag även bodde sist jag var i NYC (för er trogna blogg-läsare som kommer ihåg så bodde jag ju i New York för snart 4 år sedan). Det var så roligt att vara tillbaka och spana in de ställen vi alltid brukade gå till. Älskar sko-avdelningen på Bergdorf Goodman så var såklart tvungen att gå dit en sväng... Hoppas att ni har en underbar söndag, kram!

// We have almost only spent time downtown since we arrived in New York, my favourite areas are Soho, Nolita, West Village och Meatpacking but the other day we took a long walk uptown. For the ones that remember, I used to live in New York for almost 4 years ago so it was fun to see the places we always used to go to! I love the shoe department at Bergdorf Goodman, so that was of course a must on my to-do list. I hope you all have a lovely Sunday! Hugs x! //

filippa haggTravel2 Comments