Meet my new babies!

IMG_7185 2.JPG
FullSizeRender 31.jpg

Ända sedan jag såg dessa sling-back skorna på Chanel i London för några veckor så har jag haft de i tankarna. De var helt slutsålda i min storlek så när jag såg att de hade ett par på Bergdorf Goodman häromdagen så var jag tvungen att slå till. Jag älskar dom så mycket och vet att jag kommer att kunna matcha dom hela hösten till olika outfits! Både till kjol och när de blir lite kallare så kommer de vara superfina till ett par blåa jeans! Vad tycker ni - gillar ni dom lika mycket som jag?

// Ever since I first laid eyes on these beauties in the Chanel store in London, they have been on my mind. So when I saw them the other day here in New York I had to go for it! (They were completely sold out in my size in all of London). I love them so much and I know that I will be able to match them with both skirts and my denim. What do you guys think - do you like them as much as I do? xx //