New York Fashion Week.

tumblr_ow70psr4bl1s853mpo1_1280-1.jpg
IMG_0232.JPG
IMG_0225.JPG

Blouse HERE, Skirt Zara, Shoes Chanel and Sunglasses Celine.

En av mina outfits från New York Fashion Week. Nu är jag tillbaka i London och känner mig så jet lagged, kunde inte sova mer än några timmar i natt och sov istället nu på morgonen. Känner mig dock sjukt trött fortfarande så tänkte dricka lite kaffe nu och försöka få lite energi. Ikväll ska jag till Louis Vuitton på ett event tillsammans med Rikke och imorgon börjar fashion week här i London. Här har det verkligen blivit höst i jämförelse med New York så jag antar att det får bli lite varmare outfits den här veckan. Hoppas att ni har en bra torsdag! Stor kram x

One of my outfits from New York Fashion Week. Now I am back in London and feeling so jet lagged. I couldn't sleep more than a few hours last night so instead I fell asleep now in the morning. Im still feeling really tired though so was thinking of making myself some coffee now. Tonight Im going to a Louis Vuitton event with Rikke and tomorrow LFW is starting. It really feels like autumn here in London compared to New York so I guess I will have to wear something more warm this week. I hope you are having a great Thursday! Lots of Love x