Louis Vuitton Event London Fashion Week.

FullSizeRender 32.jpg
IMG_3688.JPG
IMG_3673.JPG
IMG_3686.JPG
IMG_3681.JPG
IMG_3601.JPG
IMG_3687.JPG
IMG_3680.JPG
IMG_3676.JPG

Mötte upp Rikke på New Bond Street igår för att gå på ett event hos Louis Vuitton. När vi kom in i butiken fick vi åka en liten hiss upp till Louis Vuitton´s hemliga lägenhet som ligger våningen över och där hade det ordnat så magsikt fint. Det var rosor överallt, till och med deras väskor var fyllda av blommor. Vi drack drinkar, åt supersöta minirätter och sedan var det parfym provning och vi fick lära oss allt om olika parfym noter och vart deras parfymer tillverkas. Innan vi gick hem fick vi även möjligheten att skriva våra initialer på ett av deras underbara parfym skal i läder. Ett tips på en riktigt bra och personlig present! Stort tack till Louis Vuitton för ett superfint event!

// I met up with Rikke on New Bond Street since we were invited to an event at Louis Vuitton. While in the store, we took the elevator up to the Louis Vuitton private suite, which was above the store and so lovley. It was stunning with roses everywhere, even in their suitcases! I love the one that I am holding in the photo here above, so pretty. We had pink drinks, super cute mini food and learned all about their perfumes. Then everyone everyone could engrave a perfume bottle with their initials. I could not have had a better evening! Thank you so much Louis Vuitton for having me! xx //