Wednesday update.

Lite bilder från en annan dag! Nu ösregnar det istället!

Började dagen med en pilatesklass (så himla skönt) och sen mötte jag upp Hanna på Raw Press (som har de bästa Acai-bowlsen i London). Massa tjejsnack om jobb och sommaren osv. Så mysigt! Nu är jag tillbaka hemma och sippar på varmt te medan regnet öser ner utanför. Så typiskt London väder men just nu klagar jag faktiskt inte utan det är ganska bra när man behöver jobba. Senare tänkte jag ta en sväng till Whole Foods och fylla kylen med massor av god mat. Hoppas ni har en bra onsdag, vart ni än befinner er! x

Started the day with a pilates class (so nice) and then I met up with Hanna at Raw Press (they have the best Acai Bowls in town!). Lots of gossip, work talk and catch up, so cosy! Now I am back home and sipping on a hot cup of tea while answering emails etc. Its pouring outside, such typical London weather, but I am actually not complaining - its quite good job weather. Later I was thinking of talking a walk to whole foods and fill up the fridge with lots of goodies. I hope you are having a great Wednesday wherever you are! x

filippa haggComment