A normal day in London.

Har fått många frågor och kommentarer om att posta mer om min vardag här i London, så här kommer en post med lite snaps från vardagen! Börjar ofta med något träningspass, har lite olika perioder när jag tränar tränar olika saker, men ofta gym på Equinox, pilates på Heartcore eller boxning på Kobox. Just nu är jag verkligen inne i en boxningsfas och älskar att starta dagen med det!

I've had many questions and comments about my normal day to day routine here in London, so here comes a post with some snaps from my days! Often times I start out the day with a workout, it depends on my mood but oftentimes I go to Equinox, Pilates at Heartcore or a boxing class at Kobox. At the moment I am really in to boxing and I think its one of the best ways to start the day!

Sedan äter jag alltid frukost - mitt absoluta favoritmål på hela dagen!! Här ovan från vänster på April's café med en tjejkompis, mitten: grekisk yoghurt med honung och nötter hemma eller till höger på ett mysigt ställe i Fulham tillsammans med älskling (avokado toast med poached eggs).

Then I always have breakfast - its my absolute favourite meal of the day. Here above from the left: having breakfast with a friend at Aprils Café, middle: Greek Yoghurt with honey and nuts at home and to the left: Avocado toast with poached eggs at a cute place in Fulham. 

Sen består dagen ofta av jobb, plugg, möten, event eller liknande. Älskar att gå klädd i comfykläder! Har på mig jacka från Quatre Filles (min favorit i garderoben just nu!), tights från Alo Yoga, sneakers from Vans och hatt från Isabel Marant.

The rest of the day I spend working, studying, going for meetings and events etc. I love to dress in comfy clothes, here I am wearing my favourite jacket from Quatre Filles, tights from Alo Yoga, sneakers from Vans and hat from Isabel Marant.

På kvällen går vi antingen ut någonstans, ovan en middag på China Tang (dumplings är en av mina favoriter) eller så lagar vi något hemma :). Hoppas att ni gillade inlägget, kommentera gärna om det är något mer ni vill se! Kram xx

In the evening we either go out for dinner, here above at China Tang (Dumplings is one of my favourite foods) or we cook something at home :) I hope you enjoyed the post and feel free to comment if there is something else you would like me to write about. Love xx

filippa hagg3 Comments