A postcard from Capri

Som ni som följer mig på Instagram säkert redan vet så var jag på Capri, ett av mina favoritställen i hela världen, i Juni tillsammans med familjen. Här kommer mina favoritspots och vacay essentials:

The ones of you that follow me on Insta have probably all ready seen that I was in Capri (on of my favourite places in the whole world), earlier this summer together with my family and boyfriend. Was thinking of showing you guys my favourite spots and vacay essentials, here you go: 

Dress from Neve and Noor, bag from Goyard, scarves (on bag), sandals and bracelet from Hermès.  

@ my favourite beach La Fontelina. 

Vid polen på hotell Quisisana där vi alltid bor när vi är på Capri. Har på mig baddräkt köpt på Capri, shorts från Missoni och sandaler from Hermès. 

 By the pool at our hotel Quisisana. I am wearing a swimsuit from Capri, shorts from Missoni and sandals from Hermès.

1. Middags-redo, hade på mig min favorit jumpsuit från Teotoki. Destination för kvällen var Aurora, en av mina absoluta favoritrestauranger på Capri!! 2. Middag på Da Paolino, världens mest härliga restaurang med citroner överallt! Ett måste att besöka!!

1. Dinner ready, wearing lovely jumpsuit from Teotoki. Destination for the evening: Aurora (one of my absolute favourite restaurants at Capri, do not miss!!). 2. Dinner at Da Paolina, the most amazing restaurant with lemons everywhere... obligatory stop!

Drinkar på hotellterassen på Quisisana, såhär börjar i princip varje kväll...

Drinks on the terrace at hotel Quisisana.