Showroom Visit.

IMG_5132.JPG
IMG_5128.JPG
IMG_5131.JPG
IMG_5127.JPG

Igår förmiddag så kom Felicia förbi vårt hotell och sedan bestämde vi oss för att promenera ner till Soho och spana in Glossier's showroom. Det är verkligen ett så himla fint och girly ställe, allting är i rosa och deras makeup och alla produkter kommer i världens sötaste förpackningar. Jag har använt deras lipbalm hur länge som helst och har tidigare alltid beställt från Net-a-Porter eftersom att de inte har skickat utanför USA, men nu har de äntligen öppnat upp deras shipping! Köpte ett till läppglans i en söt rosa glittrig färg och deras ansiktstvål.

//Yesterday morning Felicia came by our hotel and we decided to head down to Soho and visit Glossier´s showroom. Its a supercut and girly, pink space and everything comes in the prettiest packaging. I have been a fan of their lip balm for a very long time (I have always been ordering from Net-a-Porter) but now finally they have started to ship to Europe! I got another pink glittering lipgloss and decided to try their face wash. //

filippa haggComment