New York Days.

IMG_5313.JPG

Top HERE, Skirt HERE, Hat HERE, Sunnies HERE

IMG_5315.JPG
IMG_5308.JPG

På Spring Place imorse! Ingen dålig utsikt...

// At Spring Place this morning! Not too bad view... //

FullSizeRender 28.jpg
IMG_5314.JPG
IMG_5309.JPG

Shirt REFORMATION, Hat HERE, Sunnies HERE

IMG_5310.JPG

Startade dagen med några timmars jobb på Spring Place i Tribeca och sedan mötte jag upp Carolina för brunch i Williamsburg. Delade på en portion drömiga pannkakor på nyöppnade Sunday in Brooklyn, som verkligen rekommenderas! Satt och pratade några timmar innan vi tog en taxi tillbaka i regnet. Gillar verkligen att dra över till Brooklyn, en skön kontrast till desto mer busy Manhattan.  

// Started the day with a couple of hours work at Spring Place in Tribeca, a really nice office space here in New York. After that I met up with Carolina for brunch in Williamsburg. We shared pancakes, so yummy! Was chatting for a couple of hours before we took a taxi back in the rain. I really like Brooklyn, its a nice contrast to busy Manhattan. //

filippa haggComment