First day in New York

Direkt från Köpenhamn så flög jag tillbaka tilll London, där jag mellanlandade och mötte upp min pojkvän och sedan flög vi vidare tillsammans till New York. Vi kom till New York på eftermiddagen och checkade in på vårt hotell i Nolita och sedan var vi båda så trötta så vi bestämde oss för att beställa hem dumplings till rummet. Nästa morgon vaknade vi båda riktigt tidigt, tack vare jetlaggen och gick ut på en promenad innan frukost på Jak's Wife Freda. 

// From the event in Copenhagen I flew back to London, where I met up with my boyfriend at the airport and together took the flight to New York. We arrived in New York in the late afternoon and checked in to our hotel in Nolita. We were both so tired so we decided to stay in and order dumplings to the room! Next morning we woke up really early, thanks to the jetlag so we took a long walk before we had breakfast at Jak's Wife Freda. //

IMG_3047.JPG

Vid lunchtid mötte jag upp Felicia på By Chloé på Bleecker Street. Beställde juice och avokado-toast och snackade om allt som har hänt sedan vi sågs sist! Så himla mysigt!

Around noon I met up with Felicia at By Chloé on Bleecker Street. We ordered juices and toasts and talked about everything that had happened since we last saw each other! So cosy!

IMG_2885.JPG
IMG_4681.JPG
IMG_4680.JPG

Top HERE, Skirt HERE, Sunnies HERE, Flats HERE

IMG_4679.JPG
IMG_4684.JPG
filippa hagg3 Comments