24 hours with DIOR in Copenhagen

IMG_1620.JPG

Så förra torsdagen så var jag inbjuden till Köpenhamn av Christian Dior för att fira lanseringen av deras nya Miss Dior parfym and Rouge Dior Collection. Jag landade i Köpenhamn runt lunchtid och möttes av en chaufför som stod och väntade med en Dior-skylt. Samtidigt som mig, landade även en norsk bloggare så tillsammans åkte vi mot eventet. Efter omkring en timmes bilresa så kom vi fram till ett helt fantastiskt vitt slott, hela trädgården och inuti slottet var dekorerat med stora Dior Parfymflaskor och hundratals rosa rosor! 

// So, last Thursday I was invited to Copenhagen with Christian Dior to celebrate the launch of their new Miss Dior Perfume and Rouge Dior Collection. I arrived in Copenhagen around noon that day and was picked up by a driver at the airport together with a Norwegian blogger. After an hour car ride we arrived at the event and I was speechless, it was a beautiful castle in the countryside and garden and inside was decorated with big Dior perfume bottles and hundreds of pink roses. //

FullSizeRender 26.jpg

Ready for take off.

IMG_1255.JPG

Jag checkade in på mitt hotellrum och möttes av ett superfint handskrivet välkomstbrev på sängen och massor av produkter att testa. Gjorde mig iordning innan jag mötte upp de andra influencers och Dior teamet för en välkomstdrink!

// I checked in to my hotel room and found a beautiful handwritten welcome card on the bed together with lots of lovely products to try. I got ready before I met up with the other influencers and the Dior team for a welcome drink! //

IMG_4137.JPG
IMG_1619.JPG
diorrr.jpg

Efter en välkomst drink och lite mingel så gick vi upp för att höra mer om Miss Dior lanseringen och lära oss om olika dofter! Jag älskade att höra historien om Christian Dior och processen att göra parfymen! (Miss Dior parfymen är min nya favoritparfym som jag använder hela tiden!). Sedan blev vi sminkade och fick testa ytterligare lite underbara produkter! 

// After a welcome drink and mingle we went upstairs to get to know more about the Miss Dior launch and learn about different scents. I loved hearing the wonderful story about Christian Dior and who his "Miss Dior girl" was. (Miss Dior is currently my new favourite perfume, you have to try it!). After the introduction, we got some make up on and got to try some more wonderful products! //

IMG_1602.JPG
IMG_4138.JPG

Efteråt så åt vi en underbar middag fylld av överraskningar! Avslutade kvällen med några drinkar i baren tillsammans med några favoriter! 

//Followed by a lovey dinner at the castle filled with surprises! Finished off the dinner with some drinks in the bar, before it was time to jump in to bed!//

IMG_1676.JPG

På morgonen dagen efter åt vi en god Dior-frukost innan det var dags att åka tillbaka till flygplatsen! Stort tack till världens bästa Dior-familj för ännu ett helt magiskt event. 

IMG_1899.JPG
filippa haggBeauty2 Comments