Breakfast routine.

Ni som följt mig på Instagram har säkert lagt märke till att jag har börjat träna mer den senaste tiden. I början av sommaren tränade jag i princip ingenting alls förutom någon enstaka power walk här och där men sedan snart tre veckor tillbaka så försöker jag att hinna med ca 4-5 pass i veckan. Min vecka brukar bestå av en blandning mellan high intensity pass t.ex spinning klasser och boxnings pass, varvat med low intensity pass som Heartcore Pilates och Yoga. Den största skillnaden som jag har märkt av är verkligen på mitt humör. Innan kunde jag ofta få dippar eller känna mig orolig och stressad inför olika saker, men efter att jag har lagt till träningen så känner jag mig verkligen så mycket gladare och jag har mycket mer energi. Jag har även märkt av hur viktig kosten är vad det har för betydelse att äta efter passen. Både för att jag ska kunna prestera bra samt för att kroppen ska kunna återhämta sig. Jag tänkte att jag skulle visa vad jag brukar äta till frukost, ibland innan träningen och efter. 

En av mina favoritfrukostar är havregrynsgröt med lite jordnötssmör och nötter. Foodspring har supergoda i portionsförpackningar som är perfekta när jag inte har så mycket tid på morgonen. Jag häller bara i lite varmt vatten, låter stå några minuter och sedan lägger jag på nötter och lite jordnötssmör. Ett tips som jag brukar göra är att lägga in nötterna i frysen kvällen innan, så blir de extra krispiga på morgonen. Min favorit är choklad och äpple ni hittar de HÄR samt nötterna HÄR och jordnötssmör HÄR.

En annan favorit när jag har lite mer tid är att göra en smoothie bowl. Här ovan har jag mixat en banan, lite frysta bär, mandelmjölk, jordnötssmör och Foodsprings's superfood berries ni hittar den HÄR. Sedan toppar jag med lite banan, skivade jordgubbar, hemmagjord granola och kakao nibs. Såå gott! 

IMG_9307 2.JPG

Använder ni koden FilippaFSG så får ni 15% rabatt på Foodspring.

 

Inlägg i samarbete med Foodspring.

filippa haggComment