Black on Black.

Blouse Isabel Marant, Jeans Frame Denim, Slippers Duice, Bag Chanel and jacket Valentino.

Äntligen sommar i Sverige (även fast jag ser klädd ut för höst) och jag bär mina nya favorit slippers. De går att matcha till det mesta och lyfter upp vilken outfit som helst! Kom precis tillbaka till London för några dagars jobb innan jag flyger tillbaka till Sverige igen, men den här gången för lite familjehäng på västkusten. Hoppas allt är bra med er! Bara att lämna en kommentar om ni har några önskemål på inlägg eller annat ni undrar över. Stor kram! x

Its finally summer in Stockholm (even though I look like I am dressed for autumn) and I am wearing my new favourite fur slippers! I just love how they can spice up any outfit. Anyways, I just got back to London for a couple of days work before I am heading back to Sweden again, but this time for some family hang on the west coast. I hope you guys are well, just comment if you have any questions or posts you would like me to write x