Pretty Basics

Top Valentino, Blazer the Row, skirt HERE, clutch Bottega Veneta, shoes Chanel and sunnies Victoria Beckham.

Älskar denna looken som jag bar häromdagen när jag skulle på lite möten. Kjolen är från Mayla  (ni hittar länk precis här ovan) och har blivit min nya favorit i garderoben. Går att matcha till allting! Så underbart att vara hemma i Stockholm ett par dagar, förra sommaren hann jag bara med att vara i Sverige en vecka så nu känns det skönt att hinna med allting som jag vill göra. Hoppas allting är bra med er i sommarvärmen, stor kram! xx

Love this look that I wore a couple of days ago. The skirt is from Mayla (you can click on the link here above), and has quickly become my new favourite in the closet. It goes well to everything! So lovely to be home in Stockholm for a couple of days, last summer we only got one week in Sweden so this summer I am so happy to be here and just enjoy swedish summer. Hope everything is good with you, lots of love! xx

filippa haggComment