Monday Love

Hallå Måndag! Började morgonen med ett pilatespass på Heartcore, följt av en frukostdejt på Juicebaby och nu resten av dagen har jag tagit tag i allt jobb, plugg och planering inför kommande projekt innan sommaren. Har precis fyllt i kalendern inför veckan, gillar faktiskt att använda mig av vanliga kalendrar och pluggscheman över datan/telefonen eftersom att det känns lättare än att bara ha allting i mobilen. Hoppas att ni alla har haft en bra start på veckan! Kram xx

Hello Monday! Started the morning with a pilates class at Heartcore, followed by a breakfast date at Juicebaby and then I have just worked the rest of the day. I just looked in my calendar and wrote down things I need to do for this week - I actually like to keep a normal old school calendar as it makes everything so much easier than to just have everything in the phone. I hope you all had a great start of the week! Hugs! xx

filippa hagg2 Comments