MONDAY WISHLIST

Photos: Barbara Martelo, Candle Christian and Filippa HERE, bag HERE

Här kommer en liten måndags-update! Varit på roadtrip för ett möte utanför London idag, vilket nästan tog hela dagen. Väldigt roligt att se den engelska landsbygden också, glömmer liksom bort att det finns så mycket mer utanför den lilla londonbubblan som man lever i!! Nu känns det iallafall skönt att vara tillbaka hemma. Precis ätit middag och nu tänkte jag spana över resten av planerna för veckan och sen titta på en mysig film.. Kram!

Here comes a little Monday update! Been on a roadtrip outside London today for a meeting and took almost the whole day to drive back and fourth! It was so fun to see the english country side, I tend to forget that there is so much else outside our little London bubble that we live in. Now it feels good to be back home! Time for some weekly planning and then I am going to watch some cosy movie... Hugs! 

filippa haggfashionComment