Business in the front - Party in the back!

Gud vilken busy dag! Såhär såg jag jag ut på Emilio De La Morena visningen som var i imorse. Är så stolt och glad att kunna berätta att vi gjorde en collaboration tillsammans med honom och tog fram ett superfint ljus helt exklusivt för hans visning. Gå in och kolla på vår IG för bilder! Sedan hade vi ett långt möte, följt av jobb som tog ända fram till kvällen och nu åt vi precis en sen middag. Har råkat boka upp i princip resten av hela veckan också - typiskt mig but I guess its always good to be productive and stay busy! x

Busy day...! This was my look for the Emilio De La Morena show this morning. I am so proud to announce our collaboration with him for his show. We developed the most amazing candle exclusively for his show - have a look at our IG and see it here. After the show we had a long meeting, followed with more work until now in the evening. Just had a late dinner and now I am ready for bed! Obviously I happened to book up almost all of the resisting week - always trying to keep busy... x