What do you want to see next?

Hej! Jag skulle vilja börja med att tacka för all fin respons vi har fått kring Christian and Filippa. Ni är bäst och jag är så glad att så många kikar in här varje dag!! Vi jobbar ständigt med att utveckla vårt märke och nu skulle jag vilja ha er hjälp och höra från er vad ni vill se mer av! Jag skulle bli så glad om ni ville dela med er om era åsikter kring CHRISTIAN and FILIPPA och om det är några speciella drömprodukter ni skulle vilja se? Om ni fick möjligheten att välja vad som helst, alltifrån kläder (kjolar, klänningar, bikinis etc) till väskor, accessoarer eller heminredning - vad skulle ni allra helst vilja ha? Och vad skulle ni allra helst vilja se att vi lanserar härnäst? Kommentera gärna!! Era åsikter att så viktiga för oss och vi vill bygga det här märket tillsammans med er!! Stor Kram x

Hi! I hope you are all well and thank you so much for all the love and positive response we have received for CHRISTAN and FILIPPA! You are the best and I am so happy so many of you share the love here and on our Instagram everyday! Now - I need your help! I would love to hear more of your thoughts about our brand and what products you would want to see next. If you got to choose the next product we launched and it can be anything from clothes (skirts, dresses, swimsuits etc) to accessories and home decor - what products would you really want and see us launch next? Feel free to comment and share your thoughts - we really want to build this brand together with you!! Hugs x

filippa hagg14 Comments