Favourite SS18 Shows

JACQUEMUS

jac.jpg
810-3.jpeg

Simon Porte Jacquemus kollektion var inspirerad av hans mamma. "She was shy, and she was sexy". Jag tycker att visningen var helt underbar. Effortless, riktigt somrig och med små perfekta touchar som t.ex de miss-matchade örhängena. Och för att inte glömma miniväskorna - straight to wishlist. 

CÉLINE

810-1.jpeg
celine.jpg

Phoebe Philo sviker aldrig! Som vanligt var Céline-visningen en storfavorit hos mig. Underbara kappor som t.ex dubbel-trenchen på översta bilden eller den vita läder-trenchen (!!). Kunde även skymta en liten fishnet-polo, en supercool detalj som jag tror kommer bli stor i vår.

ELLERY

810.jpeg
Ellery.jpg

Ett märke som jag verkligen har fått upp ögonen för de senaste åren är det australiensiska märket Ellery. Jag älskar deras utsvängda byxor och i vår är jag riktigt sugen på ett par otvättade mörka jeans med detaljer som ovan. Vinyl håller även i sig till våren och jag tyckte det var coolt på skjortan ovan. 

CHANEL

810-2.jpeg
chanel.jpg

Ända sedan jag var liten, säkert 7-8 år, så har jag följt varenda en av Chanel´s visningar. Som vanligt gör Karl de coolaste och vackraste visningarna någonsin. I år hade han byggt upp ett stort vattenfall inne i Grand Palais och alla modeller bar transparenta boots och vattentäta hattar. Så klockrent.

filippa haggFashionComment