WEDNESDAY wishlist

wishlist nov.jpg

Patent Skirt Solace London T-Shirt Vetements Boots Chanel Earring All Blues Knit Haider Ackermann Sunglasses Loewe

Godmorgon på er! Jag har precis vaknat och förberedde den här wishlisten till er. Något pricey, men det är väl kanske därför det också kallas en wishlist... Precis såhär hade vill jag viljat klä mig just nu. Oftast är jag som mest kreativ på kvällen, precis innan jag ska sova och kan ligga uppe hur länge som helst och planera alltifrån blogginlägg, till outfits eller restauranger jag vill besöka. Ibland är det lite svårare att komma tillbaka i samma tanke mode på morgonen, men då kan jag tycka det är riktigt mysigt att vakna riktigt tidigt och dricka mitt morgonkaffe med nyhetsmorgon i bakgrunden samtidigt som jag spanar på inspiration till veckan <3

filippa haggfashionComment