Bar Du Marché

IMG_2336.JPG
IMG_2049.JPG
IMG_2332.JPG
IMG_2334.JPG

Coat Saks Potts, Jumper and Jeans NA-KD, Boots Mango, Sunglasses Céline and Bag Proenza Schouler

BONJOUR från ett vinterkallt Paris! Jag har ju levt i min skinnjacka ända sedan jag flyttade hit men häromdagen insåg jag att det faktiskt inte gick att trotsa kylan längre. I takt med att Paris har börjat fyllas med julgranar och julpynt så bestämde jag mig för att klicka hem godisbiten ovan som jag har tittat på väldigt länge, och jag är så nöjd! Tur att den var lika varm som fin när den kom så nu känner jag på mig att jag kommer att överleva vintern! (den kommer att få hänga med i många säsonger framöver). Måste även tipsa om ett nytt favoritcafé i Saint Germain som jag promenerade in i häromdagen. Bar Du Marché! Ett mer classic Paris hak går nog inte att hitta med söta servitörer i basker och urgoda Croque-Monsieur. Hett tips! 

filippa haggComment