le dressing de la Parisienne with 24Sèvres.

Post in collaboration with 24Sèvres

Untitled-3.jpg
Untitled-2.jpg
Untitled-1.jpg
Untitled-5.jpg
Untitled-4.jpg

Dress Jacquemus, Bag Gucci, Boots By Malene Birger, Sunglasses Céline.

Tillsammans med 24Sèvres (om det är någon som missat så är det LVMH's otroliga nysatsning, och även min favorit shopping-site) så fick jag möjligheten att välja ut några plagg att styla inför deras Holiday Season. Jag bestämde mig för att köra på några klassiska favoriter, men valde en lite nytänkande styling. Jacquemus var utan tvekan min favoritvisning från Paris FW, så dog lite när jag såg den här klänningen ovan. Valde att matcha  med Gucci's ikoniska bamboo top handle bag, som jag för övrigt är helt kär i. För att bryta av med en liten oväntad twist så körde jag på ett par klarröda boots från By Malene Birger. Yes, så om du av någon anledning skulle vara osäker på önskelistan inför jul så måste ni bara gå in och spana in allt underbart hos 24Sèvres. Jag kan lova en stor inspirationsboost bara av att spana in stylingen på alla deras plagg. Stor Kram! 

filippa haggoutfits, parisComment