Vogue Italia's New Beginning Party

IMG_9462.JPG
IMG_8563 3.JPG
IMG_9460.JPG
IMG_7464 3.JPG

Minns ni när jag var i Milano? Insåg ju att jag helt missat att berätta om Vogue Italia's helt magiska New Beginning Party! Under Fashion Week så höll Italienska Vogue en helt spektakulär kväll  för att fira starten på en ny era. Festen hölls på Scalo Farini i Milano, som för kvällen hade stylats och gjorts om till ett helt otroligt paradis av Riccardo Tisci, Creative Director för kvällen. Jag hade på mig en klänning från Davide Grillo (en ny och supercool italiensk designer som jag faktiskt träffade på Vogue Italia's Next Generation event några dagar innan), örhängen från H&M och skor från Chanel. Det var verkligen en av de kvällar jag sent kommer att glömma med gäster som Cindy Crawford, Kaia Gerber och Naomi Campbell...x