Wishlist: October

23 october wishlist.jpg

patent-leather pumps ATTICO, coat  ERDEM x H&M denim H&M textured-leather clutch LOEWE  turtleneck CALVIN KLEIN crystal-embellished earrings ISABEL MARANT ear cuff ANISSA KERMICHE

Efter fyra veckors farande mellan New York, London, Milano och Paris (AKA Fashion Week) samt en flytt till Paris så är jag äntligen tillbaka på bloggen för att uppdatera med lite fräscht och nytt material. Mycket har hänt och jag hoppas att ni ser fram emot att höra mer om vad jag har haft för mig på senaste tiden! Men first ut: en shopping guide för oktober! x

After four weeks of travelling between New York, London, Milan and Paris (AKA Fashion Week) and a move to Paris Im finally back on the blog with some fresh new material to update you guys with. I hope you are looking forward to hearing more of what I have been up to lately, but first out: my shopping guide for October! x