London Favourites.

Här kommer en liten guide över mina favoritspots i London just nu:

Favoritgator/Områden: Mount Street, Sloane Square, Brompton Cross & Westbourne Grove.

Restauranger: Zuma eller Nobu för amazing Asian Fusion, Granger & Co för brunch, Juicebaby för färskpressade juicer eller acaibowl, Nac för en bra tjejlunch, Chiltern Firehouse - alltid kul spot, god mat och kul people watching. Andra favoriter: Cecconis, Park Chinois, Jusu Brothers och Farm Girl cafe.

Shopping: Alla gatorna jag nämnde ovan, Harrods, Harvey Nichols, Selfridges, Joseph, Dover Street Market och Baar and Bas.

Drinkar/Klubb: LouLous är min favorit om vi ska ut men eftersom det är en medlemsklubb kan det vara lite svårt om man är här på besök, annars är BONECA kul, de hyr in stora DJs och spelar techno på coola ställen runt om i London.

Andra tips: Ta en PW i Hyde Park (eller kör ut till Richmond Park för en mysig eftermiddag i naturen), Electric Cinema i Notting Hill, besök Colombia Road Flower market en söndag morgon och missa då inte att spana in Shoreditch när ni ändå är där.

//

Here's a little guide over my favourite spots in London:

Favourite streets/Neighbourhoods: Mount Street, Sloane Square, Westbourne Grove, Brompton Cross.

Restaurants: Zuma or Nobu for amazing Asian food, Granger & co for brunch, Juice baby for fresh juices or acaibowls, Nac for a nice girls lunch, Chiltern Firehouse - always nice spot for good food and fun people spotting. Other favourites: Cecconis, Park Chinois, Jusu Brothers and Farm Girl cafe. 

Shopping: All the streets I mentioned above, Harrods, Harvey Nichols, Selfridges, Dover Street Market, Joseph and Baar and Bass.

Drinks/Clubs: I prefer to go to Loulous when we go out but as it is a members club it might be a little bit tricky if you are here visiting, BONECA is another fun alternative - they organise cool parties with big DJs in different cool venues around London.

Other tips: Take a power walk in Hyde Park (or drive out to Richmond Park for a cosy afternoon in the nature), Electric Cinema in Notting Hill, visit Colombia Road Flower Market on a sunday (don't miss to walk around in Shoreditch afterwards). //

 

filippa hagg2 Comments