Soft

Dress Sisters the Label, Sunnies Rayban, Necklace and Bracelets Anni Lui and Espadrilles Castaner.

En look från Tulum som jag gillade väldigt mycket, den liksom passade med hela omgivningen där och när jag hade fått lite färg så var klänningen superfin. Alla bilderna är tagna vid våran lilla villa, vi hade en trappa som gick runt hela huset upp på taket där det var världens finaste utsikt i 360 grader över Tulum, så dit brukade vi springa upp när det var solnedgång. <3

//A look from Tulum that I really like, it really fitted in there with all the soft colours and looked good when I had got a tan. All these photos are from our little villa, we had a staircase that went all the way up to the roof where we could watch the sunsets and have a 360 angle view over Tulum, it was so beautiful. <3//

filippa hagg2 Comments