MINA MÅL 2017.

Jag kan nog inte minnas senaste gången jag skrev ner eller delade med mig av nyårslöften här på bloggen, men jag tänkte på att det nog faktiskt är en smart grej att skriva mål - oavsett om det är på bloggen eller i en anteckningsbok. So here you go: 

  • Satsa helhjärtat på bloggen och uppdatera med minst två stycken inlägg varje dag. Efter att ha bloggat i ca 8 år, men under de senaste två åren inte lagt ner lika mycket tid på den så känner jag mig just nu mer taggad än någonsin att verkligen satsa mer på bloggen. Speciellt eftersom att så många av mina läsare också har håll sig kvar och kollat in här var och varannan dag, vilket jag är så glad över. Att satsa mer energi och tid på bloggen innefattar också att uppdatera min kamera med ett nytt objektiv och så att jag kan ta fler högupplösta bilder med bra kvalité. 
     
  • Fortsätta att jobba med och expandera CHRISTIAN AND FILIPPA, vi har en del superroliga projekt inför våren 2017 som jag bara längtar efter att sätta igång med. 
     
  • Träna minst 3 gånger i veckan och köra fler pass på Equinox - t.ex barre, boxning, spinning och pilates. 
     
  • Läsa mer böcker, laga mer mat hemma och spendera mer tid med familj och vänner.
filippa hagg3 Comments