Timeless everyday bags

1. CELINE, SIMILAR HERE 2. HERE 3. FENDI 4. MALENE BIRGER SIMILAR HERE

Fick en fråga i kommentarsfältet om jag inte kunde tipsa om lite vardagsväskor som är fina och tidlösa och självklart kan jag göra det! En Tote Bag tycker jag är den perfekta vardagsväskan som passar både till skolan, jobbet och om man ska på någon nice lunch eller middag. Goyard gör jättefina tote bags som är superfina till vardags och sombåde klassiska och håller superfin kvalite - dock är de tyvärr ganska pricey. Malene Birger är ett bra alternativ och funkar bra som  skolväska. Jag har använt min fram och tillbaka till universitetet och den håller verkligen för alla böcker!! Såg även att den finns i en vit variant som är superfin. En klassisk Celine inspirerad tote i läder, är även den en fin vardagsväska och finns i många olika liknande varianter. KRAM!

//I got a comment asking if I could write about some nice everyday, timeless bags for school, work or dinners parties and of course I can do that! I really think a nice tote bag is a perfect investment and works everyday and Goyard makes lovely ones that are both classic and durable. However, they are quite pricey and a Malene Birger tote is a nice alternative, I have used mine back and fourth to Uni for almost three years, carrying all my heavy books and it still lasts. I saw they came out with a white model too that looks really cute. Finally a classic Celine inspired tote bag in leather is also a timeless buy you won't regret, there are many different similar alternatives out there. HUGS! // 

filippa hagg2 Comments