CHRISTIAN AND FILIPPA AT HARRODS.

Jag kom på att jag ju nästan höll på att glömma bort att blogga om den stora nyheten som vi precis har släppt på våra andra sociala medier - nämligen att ni från och med den 16 Januari hittar CHRISTIAN AND FILIPPA på Harrods!!! I know det är helt sjukt och helt klart bland de största nyheten någonsin som vi fick reda på förra året. Gissa hur vi hoppade runt och skrek när vi fick reda på det. Det har varit riktigt svårt att inte skriva något om det men ni kanske har sett några små hintar... Vi är iallafall så glada, pirriga och exalterade och det hade verkligen aldrig gått om det inte varit för alla våra fina kunder, bloggvänner och andra coola influencers som delat bilder, insta stories, snapchats och blogginlägg om våra fina ljus!! Ni är verkligen guld värda och vi är SÅ tacksamma. Lova att ni går dit och spanar in dom nästa gång ni har vägarna förbi London, KRAM <3 Ps... Vår JUL REA är fortfarande igång.. Ni hittar vår hemsida HÄR.

// I almost forgot to tell you about the biggest news we have been sharing in our other social media accounts this week..... And that is that we will be in Harrods from the 16th of January!!!! I know its incredible cool, crazy and so much fun and absolutely one of the biggest things that has ever happened for us. Guess how high we were screaming of joy when we found out last year? It has been difficult not to tell you about it and maybe you have seen my small clues... However, we are so so happy and thankful for all our great and helpful customers, blogger friends and other cool influencers who have helped spreading photos, blog posts, snapchats and insta stories about our candles - without you none of this would have been possible!!! SO THE BIGGEST THANK YOU TO ALL OF YOU. Promise you will check out Chris and Filippa next time you are in London. HUGS!! <3

Pssst. our Christmas Sale is still on.. You find our website HERE. //

filippa haggComment