LOVE PARIS

Är tillbaka i London efter en helt AMAZING helg i Paris. Åhhh, jag hade nästan glömt bort hur mycket jag älskar Paris. Bilderna ovan i ordning: 1. Outfit utanför vårt hotell på Rue Saint Honore, 2. Efterrätt i solen på L'Avenue, 3. Jag och Lisa, front row på Kenzo-visningen, 4. Taxi snaps, 5. Snyggt, både för kille & tjej på Kenzo, 6. Drinks och bär på Costes, 7. Obligatorisk snap från taxin på Eiffeltornet, 8. Och sist men inte minst fina Place Vendome.  PUSS & KRAM!

Back in London after an AMAZING weekend in Paris. I almost had forgotten how much I adore that city...! Captions for the pictures above: 1. Outfit, first day outside our hotel at Rue Saint Honore, 2. Pudding in the sun at L'avenue, 3. Me and Lisa front row at the Kenzo show, 4. Taxi snaps, 5. Nice pieces both for men and woman, 6. Drinks and berries at Costes, 7. Obligatory snap of the eiffeltower, 8. And last but not least a beautiful photo of Place Vendome. KISSES!

filippa hagg2 Comments