MONDAYS

Blouse DAY similar HERE// Jeans Frame similar HERE // Boots Similar HERE // Sunnies Celine similar HERE// Bag YSL

Lunch @Grind

Gud, den här dagen bara försvann! Efter min föreläsning imorse åt jag lunch på Grind i Covent Garden som ligger nära min skola. Promenerade hemåt genom St James's Park vid Buckingham Palace, har princip alltid kört igenom parken men det var så mysigt att gå längst vattnet. Kanske borde börja köra en PW den vägen mot skolan innan det blir för kallt! För övrig vill jag bara säga att jag är SÅ glad för alla ordrar vi har fått in!! Tagga gärna #chrisandfilippa om ni lägger in bilder på Instagram, det är så roligt att se!! <3 Har just nu en rabattkod för alla mina läsare, om ni skriver in 'FILIPPALOVE' när ni checkar ut så får ni 20% rabatt!! Gäller till och med näst måndag den 3e oktober. Klicka HÄR för att komma till vår hemsida CHRISTIAN AND FILIPPA! PUSS!!

//This day just flew! After my lecture this morning I had lunch at Grind in Covent Garden, which is quite close to my university. I walked home through St James's Park by Buckingham Palace and it was such a beautiful walk!! I have almost never walked through that park, but it was a cute walk along the water! BTW, I am so HAPPY for all the orders we have received!! Its just truly amazing. Would love if you would tag us using #chrisandfilippa if you post photos on Instagram, so I can repost some your photos. Right now I have a promotion code for all my blog readers that will give you 20% off your next order. Use 'FILIPPALOVE' when you check out (It will be active until next monday, 3rd of October) Click HERE to get to our website CHRISTIAN AND FILIPPA HUGS!! //

filippa hagg1 Comment