sunday.

Bilder från häromdagen när jag mötte upp söta Lovisa för ett pilatespass and lunch efteråt på Lomax. Den här söndagen har varit rätt så lugn, har jobbat lite, förberett ordrar, varit ute och gått med älskling och imorgon så börjar skolan igen!! Mitt sista år på universitet, det har gått så snabbt. Nu ska jag skriva klart lite mejl och sedan blir det tacos ikväll. Perfekt söndag. KRAM!!

Some photos from the other day when I met up with sweet Lovisa for a pilates class and lunch afterwards at Lomax. This Sunday has been quite relaxed, has worked a little bit, prepared orders, been out walking with my love and tomorrow uni starts again! My last year, time just flew! Now I will finish  writing some emails and then we are making tacos for dinner. Perfect sunday evening. HUGS!!

filippa hagg1 Comment