Notting Hill outfit.

Top Munthe Similar HERE // Skirt similar HERE // Sunglasses similar HERE 

Gårdagens outfit, försöker alltid att köra barbent in i det sista! ;-) Mötte upp en tjejkompis i Notting Hill på lunch. Åt på Jusu Brothers igen och testade deras zucchini-pasta som var riktigt god!! Allting jag har testat hittills där har varit så gott, nyttigt och fräscht. Har fortfarande cravings på deras juicer!! Nu måste jag skynda mig eftersom att jag ska möta upp Lovisa och visa henne min favorit-pilates. KRAM!!

Yesterdays outfit, I always try to walk bare legs as long as possible ;-). Met up with a friend in Notting Hill yesterday. We had lunch at Jusu Brothers again and I tried their zucchini pasta, which was so good! Everything I have tasted from them so far has been so good, healthy and fresh. I still have cravings for their juices. Now I need to hurry though since I am meeting Lovisa soon to show her where I go for pilates! HUGS!!

filippa haggComment