Latest outfits.

Chloé blouse, Forever21 skirt, Valentino sneakers, Celine sunnies and Chanel bag.

Tee from Ganni, skirt Forever21 and boots Stuart Weitzman

Dress Needle and Thread

Top Munthe, Skirt Forever21, Bag YSL and Sandals Rondini in St Tropez

Dress from small shop in St Tropez, Sandals from Rondini

Swimsuit from St Tropez and sunnies from Dior

Swimsuit Marysia, Sandals Valentino and sunnies from Celine

Top and shorts from Zara, sneakers from Valentino and sunnies from Celine

Scarfs Topshop, Top Zara and faveskirt from Forever21

När mobilen börjar bli överfylld på outfitbilder från senaste tiden och jag inte riktigt känner att jag har lust att posta alla så är det dags för ett litet blogginlägg...! ;-) Ska vara i Stockholm de närmsta dagarna för lite jobb, möten och familjemys och det är så härligt att vara här!! Insåg att det nästan är tre månader sedan jag var här senast och det är alldeles för länge! Vet knappt vart sommaren tog vägen.. I London är det nästan fortfarande sommar och idag var det lika skönt här, men nu på kvällen så kändes det verkligen höstigt. Såå mysigt dock, älskar att gå barbent med boots. 

// When the phone starts to get overfilled with outfit photos, and I feel like I can't post all outfits there, its time for to write a little blog post... I am going to be in Stockholm over the next couple of days to do some work, meetings and try to squeeze in some family time - and its so nice to be here! Realised now that it is three months ago since the last time I was here and that is way to long! Where did the summer go? In London it almost still feels like summer, and today it was super hot here, but now in the evening you could really feel that the autumn is on its way! But I don't mind, bare legs and boots is something I really love. //