New favourite health spot.

Hallå babes! Hoppas att ni mår bra! Häromdagen var jag och älskling i Notting Hill och åt lunch på nyöppnade Jusu Brothers, som ligger på en av mina absoluta favoritgator Westbourne Grove. Juicerna var sjukt goda och jag åt en tonfisk och quinoa sallad som både kändes supernyttig och var jättegod. Jag älskar att det öppnar upp nya spots i London hela tiden, det är alltid roligt att hitta nya favoritställen. Lots of love. xx

Hallo babes! I hope you are all good! I had lunch in Notting Hill the other day at the newly opened restaurant Jusu Brothers, that is located on one of my favourite streets, Westbourne Grove. The juices were so delicious and I had a salad that both felt super healthy and tasted amazing. I love that it is always opening up new places here in London, its so fun to find new favourite spots! Lots of Love xx

filippa hagg3 Comments