Welcome to the jungle.

Body/Topshop Skirt/Isabel Marant Sunnies/Dior Sandals/Hermes

Vad jag hade på mig häromdagen! Det har varit så varmt här i London de senaste dagarna så jag har försökt vara ute så mycket som möjligt! Igår körde vi ut två timmar utanför London för att besöka vår fabrik och på vägen tillbaka stannade vi till först i Chipping Campden och sen på Daylesford farm som ligger i närheten. Båda ställena är så mysiga! 

What I wore the other day... Its been so sunny here in London the latest couple of days and I have spent most of my free time trying to build on my tan ;) Yesterday we took a trip out to the countryside to visit our factory and on our way back we stopped by first in Chipping Campden and later on at the Daylesford farm, both places are so pretty!! 

filippa haggComment