BTS

Igår plåtade vi bilder till ett projekt som jag har jobbat på ganska länge och som jag är så excited att berätta mer om!! Men för nu så visar jag lite behind the scenes foton från studion. Vi plåtade från tidig morgon ända in på kvällen och jag kan inte vänta på att få se alla bilderna. Hela teamet var underbart, alla gjorde ett så bra jobb och jag är så glad över att få jobba med och lära känna så intressanta och duktiga människor. xx

Yesterday we shot some photos for a project that we have been working on for a time now. I am so excited to share more info with you, but for now I have these behind the scenes photos from the amazing studio that we were shooting in. We shot from early in the morning to late at night and I can't wait to share all the photos with you. Our team was amazing and I am so happy to get to work with and meet such lovely people. xx

 

filippa hagg1 Comment