summer lovin'

Skjorta/Sleek Atelier Shorts/Second Female Väska/Från St. Tropez

Älskar min nya väska och skjorta som jag fick hem idag! Skjortan har några vänner till mig designat och den är från Sleek Atelier, så perfekt i färgen och supersöt i ryggen, spana in HÄR. Väskan designade och beställde jag när jag var i Saint Tropez och jag älskar den! Perfekt liten storlek när man ska till beachen eller affären. 

//I adore my new basket and shirt that I received today. The shirt is from Sleek Atelier, a friends brand, that you have to check out. Both the colour and the back of the shirt is perfect, have a look at the website HERE. The basket did I design and order when I was in Saint Tropez last week and I love it! Perfect little size for the beach or when going to the market.

filippa hagg3 Comments