Birthday fun in south of france.

Firade min födelsedag i Frankrike för en vecka sedan och hade en så mysig weekend. Vi har åkt till St Tropez med familjen varje sommar sedan jag var två år  - men jag tröttnar aldrig! Var så glad att älskling följde med den här gången också. Btw, tro inte att jag har slutat att blogga! Kommer nog aldrig helt att kunna sluta och efter några veckors uppehåll så längtar jag alltid tillbaka! Xx

Celebrated my birthday in France a week ago and had such a cosy weekend. We have been going to St Tropez with the family every summer since I can remember - but I never get bored of it! I was happy that my baby joined us this time too. Btw, don't think that I have given up blogging, I think I never will be able to stop, since I always feel like it after a couple of weeks pause. Hope you are happy that I am back! Lots of Love x