Travel inspiration: Portofino.

PORTOFINO ÄR SÅ MAGISKT, utan tvekan ett av de vackraste ställena jag har varit på. Vi var där på ett bröllop under en helg i september förra året och det var helt underbart. Portofino är extremt litet. Det finns en vacker liten hamn, känslan av ett litet tropiskt klimat och perfekta hotell Splendido som ligger lite på höjden. Vi hade underbart väder hela helgen men sista morgonen, så vaknade vi av att det åskande och blixtrade över hela himlen. Det så vackert och nästan en magsik känsla när vi tittade ut genom fönstret. Och efter att ha dansat hela helgen så var det ganska så skönt att ligga kvar i sängen ett tag och lyssna på regnet... En halvtimme senare när vi gick ner för att äta frukost så sken solen igen.  

//PORTOFINO IS MAGICAL, definitely one of the most beautiful and mesmerising places that I have ever been to. We were there for a wedding in September last year and it was so perfect. Portofino is extremely small. There is a beautiful little port, a tropical climate and wonderful Hotel Splendido that is situated on a little hill. We had wonderful weather all weekend, but the last day we were woken up by a huge thunderstorm and the rain was pouring in through our window. After having danced the whole weekend it was quite wonderful to just stay in bed while listening to the rain though... However, thirty minutes later when we went down for breakfast, the sun was shining again. //