Notting Hill post.

image.jpg

Details - Flats/Chanel Jeans/Current Elliot Cashmere/Zadig et Voltaire

image.jpg

Mötte upp Felicia som var här över helgen tillsammans med hennes pojkvän.
// Met up with Felicia who was in London over the weekend. //

image.jpg

Promenix på min favoritgata i London - Westbourne Groove i Notting Hill. Åt Acai bowls från Bodyism i solon. 
// Stroll at my favourite street in London - Westbourne Groove in Notting Hill. We had Acai bowls from Bodyism in the sun. //

image.jpg
image.jpg

Lite bilder från förra helgen som spenderades i Notting Hill tillsammans med Felicia. London håller verkligen på att bli så himla grönt och det är så vackert. Ett annat ställe värt att spana in i Notting Hill är italienska Chuc's, god mat, snygga slim aarons foton på väggarna och det säljs även lite snygga plagg och badkläder för killen. 

// Some pictures from last weekend that I spent in Notting Hill with Felicia. The threes are starting to look green everywhere and it is so beautiful! Btw, another spot worth a visit in Notting Hill is the italian restaurant Chuc's, they serve good food, the walls are covered with Slim Aarons photos from the french and italian riviera and they also sell some nice pieces of clothes and swimwear for guys. //

filippa haggComment