Miami tips

image.jpg

Missa inte Cecconi's brunch på söndagar!! Det går även att gå dit vilken dag som helst för att äta frukost.

// Don't miss the sunday brunch at Cecconis! They also have a la carte breakfast there every day.//

image.jpg

Resten av veckan testade vi att äta frukost på några olika hotell längst med South Beach, på så vis får man en perfekt morgonpromenad längst med stranden innan frukost samt att man får se alla hotellen! Här ovan åt vi på Delano.  

// The rest of the week we had breakfast at a couple of different hotels at South Beach, that way you get a perfect morning walk before breakfast and you get to see all the hotels.//

image.jpg

På grund av jet-laggen vaknade vi runt 7 alla dagar, vilket betydde morgonpromenad i soluppgång tillsammans med resten av morgonpigga människor.

//Due to jet lag we woke up around 7 am every morning, which meant morning walk in the run rise!//

image.jpg

För lunch: Spana in nyrenoverade The Edition hotel och deras restaurang Matador Room.

 //For lunch: The Edition Hotel and their restaurant Matador Room.//

image.jpg

The Edition hotel

image.jpg

Tacos at the Matador Room.

image.jpg
image.jpg

Middagstips: Mina favoriter är Cecconi's och Casa Tua, men ett måste är även att testa Joe's Stone Crab, vilket är amerikanarnas favorit. Här serveras krabba och pommes frites med smält smör, enkelt men sååå gott. Antingen kan man vänta runt en timme för bord och stå och mingla i den välfyllda baren, eller som vi gjorde, gå till mer relaxade restaurangdelen bredvid och äta i baren.

//For dinner: My favourites are Cecconi's and Casa Tua, but you also have to try Joe's Stone Crab, which is a famous american place where they serve stone crab with pommes and melted butter. So easy but sooo so good. You can either wait an hour in the main restaurant for a table, or like we did, go to their more relaxed restaurant next to it and eat in the bar where they serve the same food!//

image.jpg

Andra tips: Ät frukost på News Café (dit Gianni Versace alltid brukade och där han även blev skjuten), åk Uber istället för lokaltaxi - mycket billigare och smidigare!, ta en eftermiddag och åk till trendiga the Design District som är fyllt av gallerier och butiker, där ät lunch på Micheal's.

//Other tips: Have breakfast at News Café (the same cafe where Gianni Versace used to go and also where he got shot), take uber instead of normal cabs - much cheaper and more efficient, take an afternoon and go to the trendy Design District where you can have lunch at Michaels.//